Κόσμος

Ολλανδία: Ιστορική γέφυρα του Ρότερνταμ θα διαλυθεί για τη διέλευση του γιοτ του Τζεφ Μπέζος

Ο δήμος του Ρότερνταμ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μια ιστορική γέφυρα της ολλανδικής πόληςλιμάνι θα διαλυθεί προσωρινά για να καταστεί δυνατή η διέλευση ενός πλοίου, ενός τεράστιου ιστιοφόρου που ναυπηγείται για τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon, Τζεφ Μπέζος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η εμβληματική γέφυρα που χρονολογείται από το 1878, η οποία επισκευάστηκε μετά τον βομβαρδισμό της το 1940 κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, είναι πολύ χαμηλή για τη διέλευση του πλοίου του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, που είναι μια πολυτελής θαλαμηγός αξίας 430 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ναυπηγική εταιρία ζήτησε από τον δήμο του Ρότερνταμ να αποσυναρμολογήσει προσωρινά τη γέφυρα, αφαιρώντας το κεντρικό της τμήμα, ώστε το πλοίο να μπορέσει να περάσει από κάτω.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock