Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της

Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πάρα πολλές φορές την αγάπη της για τη μόδα ενώ δίνει και στιλιστικές συμβουλές καθημερινά στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πολλά ρούχα καθώς και οργανωτικές ικανότητες μιας και ρίχνοντας μια ματιά στην ντουλάπα της θα καταλάβετε κι εσείς πόσο τακτική και οργανωτική είναι.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως η Κατερίνα έχει walk-in closet (δηλαδή ντουλάπα-δωμάτιο) και έχει εκμεταλλευτεί το κάθε εκατοστό της βάζοντας ράγες από πάνω μέχρι κάτω.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της

Η Κατερίνα έχει κατηγοριοποιήσει τα ρούχα της.

Σε ό,τι αφορά την κατηγοριοποίηση των ρούχων της η παρουσιάστρια τα έχει κατατάξει με βάση το είδος του ρούχου. Έχει βάλει δηλαδή ψηλά όλα τα μπουφάν, τα σακάκια και τα παλτό και χαμηλά τα φορέματα και τα παντελόνια της. Κάτω-κάτω έχει βάλει τα παπούτσια της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μας Δείχνει την Τέλεια Οργανωμένη Ντουλάπα της

Ένα ζεστό χαλί στο πάτωμα θα ζεστάνει πολύ τον χώρο ειδικά αν έχετε και εσείς walk-in closet.

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες ιδέες για το πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας δείτε παρακάτω κι άλλες ντουλάπες διασήμων. Κάντε απλά κλικ στην εικόνα που ακολουθεί.

Η manager της οικογένειας Kardashian, Kris Jenner, έχει μια μεγάλη συλλογή από τσάντες τακτοποιημένες όλες σε μια όμορφη ντουλάπα.
Η Chiara Ferragni από ότι φαίνεται δεν είναι και πολύ τακτική με τα παπούτσια της.
Το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα της τα οποία δεν είναι τακτοποιημένα με κάποια λογική.
H Κhloe Kardashian έχει μια ολόκληρη ντουλάπα για να αποθηκεύει μόνο τα αθλητικά της ρούχα και παπούτσια.
Η Kylie Jenner έχει επίσης μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια τα οποία θέλει να βλέπει τακτοποιημένα για να αποφασίζει εύκολα τι θα φορέσει σε κάθε περίσταση.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη