Επικαιρότητα

Η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στα γραφεία της ΝΔ

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ φιλοξενείται η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος για την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου η ΝΔ συμμετέχει στο «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού» φιλοξενώντας στα κεντρικά της γραφεία την κινητή μονάδα μαστογραφίας, μετά από πρόσκληση της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων.

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%, καθώς δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτεται ο καρκίνος σε πρώιμα στάδια, τότε που οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές και μπορούν να οδηγήσουν στην ίαση, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock