ΑθλητικάΕνημέρωση

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ειδικές αγορές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ ξεκίνησε σήμερα με τη συμμετοχή 32 ομάδων. Οι αγώνες του διεξάγονται στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία και ολοκληρώνονται στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Εθνική Ομάδα δίνει όλα τα παιχνίδια της στη Μανίλα. Πρώτος στόχος είναι να πάρει μία από τις 2 πρώτες θέσεις στον όμιλο για να προκριθεί στη φάση των «16».

Αύριο (11:45) αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα την Ιορδανία και ακολουθούν τα παιχνίδια της με τις ΗΠΑ (Δευτέρα 28/8, 15:40) και τη Νέα Ζηλανδία (Τετάρτη 30/8, 15:40).

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές με τις πιο δυνατές αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια.

Θα ξεπεράσει ο Παπαγιάννης τα 15 ριμπάουντ του Μπουρούση;

Προσφέρονται και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα head 2 head ανάμεσα σε αστέρες του παρελθόντος της Εθνικής Ομάδας που έχουν σημειώσει σημαντικές επιδόσεις και διεθνείς που θα αγωνιστούν στη Μανίλα.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι αν θα ξεπεράσει ο Γιώργος Παπαγιάννης τα 15 ριμπάουντ του Ιωάννη Μπουρούση σε ένα παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στη Μανίλα, ή αν πετύχει ο Κώστας Παπανικολάου σε έναν αγώνα περισσότερα από τα 5 τρίποντα του Νικ Καλάθη.

Προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για τις συνολικές επιδόσεις των Ελλήνων διεθνών, τον κορυφαίο σκόρερ, τον παίκτη με τα περισσότερα ριμπάουντ, τον παίκτη με τα περισσότερα τρίποντα.

Αντίστοιχα στοιχήματα έχει ετοιμάσει το Πάμε Στοίχημα για τους κορυφαίους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά από όλες τις χώρες (Έντουαρντς, Φουρνιέ, Ντόνσιτς, κλπ), για τον μέσο όρο των πόντων, των ριμπάουντ, των ασίστ, των εύστοχων τρίποντων.

Ο πρώτος σκόρερ από τους τρεις αγώνες της ημέρας

Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει επιλογές για τον συνδυασμό των κορυφαίων σκόρερ σε τρεις επιλεγμένους αγώνες ανά ημέρα.

Πλήθος άλλων μακροχρόνιων αγορών που θα αφορούν συνολικά την διοργάνωση αλλά και ειδικές αγορές για τον κάθε όμιλο είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, για τον νικητή της διοργάνωσης, τον νικητή ομίλου, τη φάση αποκλεισμού (για κάθε ομάδα), τον πολυτιμότερο παίκτη, τον κορυφαίο σκόρερ.

Δύο προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ και τις προωθητικές ενέργειες «20 & Κάρφωσες» και «Air Back» για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το «20 & Κάρφωσες»* ισχύει στους αγώνες Καναδάς-Γαλλία (16:30, 25/8), ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία (σήμερα, 15:40), Γαλλία-Λετονία (27/8, 16:30), Βραζιλία-Ισπανία (28/8, 16:30), Γερμανία-Φινλανδία (29/8,10:30) και Γεωργία- Βενεζουέλα (30/8, 11:00).

Το «Air Back»* προσφέρεται στα 3 παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με την Ιορδανία, τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία.

Στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ παίζεις εντελώς δωρεάν

Το νέο δωρεάν FREEWIN**, που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα, είναι γεγονός.

Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREE WIN. Αποδέχεσαι τους όρους συμμετοχής του FREE WIN. Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREE WIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.

Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλά τους. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock