Επικαιρότητα

Μπακογιάννης: Η Αθήνα δεν είναι αποθήκη – Η τροφοδοσία δεν σημαίνει και ασυδοσία

Για το αίτημα του Δήμου Αθηναίων να αλλάξει το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων, ώστε να λειτουργεί εύρυθμα η πόλη και να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» που ταλαιπωρεί τους πολίτες μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

«Θέλουμε τροφοδοσία και όχι ασυδοσία, είμαστε ξεκάθαροι» ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ενώ επεσήμανε ότι «σε αυτή τη συζήτηση δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές και χαμένοι».

Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου, αποφάσισε με ευρύτατη πλειοψηφία να προχωρήσει το αίτημα προς την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και προς κάθε άλλο αρμόδιο φορέα, με στόχο την αλλαγή του ωραρίου τροφοδοσίας και την εφαρμογή του από τις 9 το βράδυ έως τις 9 το πρωί (21.00 – 09.00).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock