ΕνημέρωσηΟικονομία

Η μεγάλη «μάχη» των POS

H Viva Wallet κέρδισε προσφυγή στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας για τον ισχυρισμό τράπεζας ότι ήταν η πρώτη που προσέφερε το πιο έξυπνο POS σε συνεργασία με τη Visa. Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας αναγνώρισε ότι η Viva Wallet διαθέτει ήδη εδώ και έξι μήνες στην ελληνική αγορά ανάλογο POS (Tap to Phone) και έκρινε ότι η επίκληση της πρωτιάς δεν είναι θεμιτή, διότι μπορεί να οδηγήσει στην εσφαλμένη εντύπωση ότι το Tap to Phone POS δεν υπήρχε στην αγορά πριν το προσφέρει.

Η ανακοίνωση του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας αναφέρει τα εξής:

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας, όπως προβλέπεται από τον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΚΔ-Ε) και τον Κανονισμό Λειτουργίας, εξέτασε την υπό έλεγχο διαφημιστική επικοινωνία σε σχέση με την υποβληθείσα αίτηση ελέγχου και έλαβε υπ’ όψιν της τα στοιχεία και επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν στη συνεδρίαση, προκειμένου να κρίνει εάν η εν λόγω επικοινωνία είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ΕΚΔ-Ε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock