Κόσμος

Η μετάλλαξη Όμικρον: Αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για αστάθεια

Για περισσότερη αστάθεια προετοιμάζονται οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, καθως το παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον της COVID-19 θα μπορούσε να τις αναγκάσει να αλλάξουν προγράμματα και προορισμούς την τελευταία στιγμή και να βασιστούν περισσότερο στις εγχώριες αγορές όπου είναι δυνατόν, σύμφωνα με αναλυτές.

Πολλοί ταξιδιώτες έχουν ήδη κλείσει ταξίδια για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, που αποτελεί υψηλή περίοδο για τους αερομεταφορείς, αλλά υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες στη βιομηχανία για παύση στις μελλοντικές κρατήσεις και περαιτέρω καθυστερήσεις στην ήδη βραδεία ανάκαμψη στα επιχειρηματικά ταξίδια.

Ο οίκος Fitch Ratings ανακοίνωσε ότι αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια επιβατική κίνηση για το 2021 και το 2022, με την εμφάνιση νέων παραλλαγμένων στελεχών όπως η Όμικρον να τονίζουν την πιθανότητα οι συνθήκες να παραμείνουν ευμετάβλητες για τις αεροπορικές εταιρείες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger