Κόσμος

Παραλίγο τραγωδία με κεραυνό που χτύπησε το αεροπλάνο των Λος Άντζελες Κλίπερς

Από αεροπορική τραγωδία φαίνεται πως γλίτωσαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, σύμφωνα με μια είδηση που έγινε γνωστή σχεδόν μετά ένα μήνα. Συγκεκριμένα, ο σούτινγκ γκαρντ της ομάδας, Έρικ Γκόρντον, επιβεβαίωσε πως το αεροπλάνο της ομάδας του είχε χτυπηθεί από κεραυνό εν ώρα πτήσης για το Ντένβερ, ευτυχώς όμως, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Χαρακτηριστικά, στις 25 Φεβρουαρίου το ιδιωτικό αεροπλάνο της ομάδας από το Λος Άντζελες ταξίδευε προς το Ντένβερ για έναν αγώνα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ κόντρα στους Νάγκετς.

Ο καιρός την ώρα της πτήσης ήταν βροχερός, με ισχυρούς κεραυνούς. Ένας από αυτούς χτύπησε το αεροπλάνο, αναγκάζοντάς το να χάνει ύψος συνεχώς και με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στους επιβάτες.

Όπως ανέφερε ο Γκόρντον, ο μόνος λόγος που δεν υπήρξε τραγωδία το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου ήταν επειδή ο πιλότος ήταν εξαιρετικά ήρεμος και έμπειρος, διατηρώντας την ψυχραιμία του και προσγειώνοντας άρον – άρον το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Κολοράντο.

Η δήλωση του Έρικ Γκόρντον που προκάλεσε αίσθηση έχει ως εξής: «Παντού ουρλιαχτά, το αεροπλάνο έπεφτε συνεχώς πιο χαμηλά. Μερικοί από τους συνεπιβάτες μου την χαρακτήρισαν ως την χειρότερη πτήση στη ζωή τους. Λίγο μετά την προσγείωσή μας στο Κολοράντο, εγώ και οι συμπαίκτες μου είδαμε ένα ξεβαμμένο σημείο πάνω στο αεροπλάνο. Τελικά εκεί ήταν που το είχε χτυπήσει κεραυνός».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock