Τρόπος Ζωής

Η «Μις Βέλγιο» συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και σκόρπισε συγκίνηση στο Instagram

Συγκινεί το Βέλγιο η ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ, η οποία είχε στεφθεί «Μις Βέλγιο» το 2021.

Η Κεντίστ Ντελτούρ επέστρεψε στην Αιθιοπία, όπου γεννήθηκε το 1997, για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα. Σε ηλικία περίπου 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο και στα 10 της υιοθετήθηκε από οικογένεια Βέλγων. Η βιολογική της μητέρα είχε χάσει τη ζωή της από καρκίνο, όταν η Καντίστ ήταν περίπου 9 ετών.

Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram η Κεντίστ Ντελτούρ, δακρυσμένη, αγκαλιάζεται με τον πατέρα της. Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, εκείνος προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί εγκατέλειψε την κόρη του στο ορφανοτροφείο ανέφερε: «Ήμουν φτωχός και εκείνη την εποχή δεν είχα αρκετά για να σε ταΐσω», ενώ η κοπέλα σημείωσε: «Σαν παιδί με κατέστρεψε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kedist Deltour (@kedist_deltour)

Η Κεντίστ γνώρισε επίσης τα τρία μικρότερα αδέρφια της, ηλικίας 6, 10 και 13 ετών, τα οποία ο πατέρας της απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Η «Μις Βέλγιο» συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και σκόρπισε συγκίνηση στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock