Η ΜΙΤ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΝΕΙ! ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ – ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ

Δεν υπάρχει καμία προστασία πια για τις ελληνικές δυνάμεις μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αφού κάθε λογής στρατιωτικά απόρρητα – ακόμα και τα πρόσωπα των στρατεύσιμων και αξιωματικών βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στη διάθεση του οποιουδήποτε.

Ο τουρκικός τύπος δημοσιεύσε φωτογραφίες, χάρτες, σημεία των μονάδων μας, τον αριθμό των μαχητών μας. Μόνο πότε πάνε στην τουαλέτα δεν έγραψαν. Πάντως, είναι δεδομένο ότι τα στρατιωτικά απόρρητά μας δεν είναι μόνο αυτά που άφησαν να διαρρεύσουν στον Τύπο.

Όπως θα δείτε παρακάτω, τέσσερα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο στόχαστρο και όχι τυχαία αφού βρίσκονται μια ανάσα από τις τουρκικές ακτές. Αυτά είναι:

  1. Λειψοί:

Όπως γράφουν στην Τουρκία, 50 άτομα είναι η Δύναμη του νησιού και όπως βλέπετε, υπάρχουν αεροφωτογραφίες από τις στρατιωτικές μας μονάδες. Μην προτρέξετε να πείτε ότι οι φωτογραφίες είναι από το Google Earth. Εκεί οι στρατιωτικές μονάδες δεν φαίνονται. Όλα αυτά που βλέπετε είναι προφανώς από drone ή φωτογραφικά αεροσκάφη. Ιδού τα αποτελέσματα.

  1. Σαμος.

 

Λεπτομερέστατες φωτογραφίες των στρατιωτικών μονάδων. Ο οποιοσδήποτε πλέον ξέρει που είναι τα όπλα, που οι κοιτώνες και που οι σκοπιές

  1. Κος

 

 

 

Όπως και τα προηγούμενα. Λεπτομερέστατες φωτογραφίες των δυνάμεων του στρατού και του ΠΝ καθώς και τα στρατόπεδα των συνολικά 150 στρατιωτικών που “φυλάνε” το νησί.

  1. Φαρμακονήσι

 

 

Στο Φαρμακονήσι υπηρετούν 20 στρατιώτες ενώ λειτουργεί βάση ελικοπτέρων πέρα από το φυλάκιο. Στις φωτό των Τούρκων βλέπεται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των φαντάρων και μόνιμων αξιωματικών που υπηρετούν στο νησί.

Όλα αυτά οι τούρκοι τα δημοσιεύουν για να… αποδείξουν ότι ενώ τα παραπάνω νησιά είναι αποστρατικοποιημένα, υπάρχουν ελληνικές δυνάμεις πάνω σε αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνδυασμό με την αποκάλυψη ευαίσθητου φωτογραφικού υλικού, βάζει αυτά τα νησιά σε κόκκινο συναγερμό. Τα πρακτοράκια της ΜΙΤ έχουν κάνει καλή δουλειά όλους αυτούς τους μήνες κάτω από τη μύτη μας.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση