ΕνημέρωσηΠολιτική

Liveblog αυτοδιοικητικές εκλογές: Έκλεισαν οι κάλπες – Πότε αναμένονται ασφαλή αποτελέσματα

Έκλεισαν στις 7 ακριβώς οι κάλπες του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Γύρω στις 8 αναμένονται τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα. Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν σαφώς χαμηλότερη σε σχέση με αυτή της περασμένης Κυριακής. 

Τα βλέμματα όπως είναι λογικό έχουν στραφεί στις 6 από τις 13 περιφέρειες και τους 84 από τους 332 δήμους της χώρας, όπου η κάλπη θα αναδείξει νικητές και ηττημένους.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ποιοι θα επικρατήσουν στις τρεις περιφέρειες Θεσσαλίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου, καθώς και στους δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Χαμηλή συμμετοχή στον β’ γύρο

Μεγάλο ποσοστό αποχής καταγράφηκε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς όπως ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι και τις 17:30 είχε ψηφίσει μόλις το 31,2% σε σχέση με το 42,6% που είχε ψηφίσει την ίδια ώρα την περασμένη εβδομάδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock