Τρόπος Ζωής

Η Νικόλ Κίντμαν καθηλώνει ως Λουσίλ Μπολ για το «Being the Ricardos»

Στο πολυαναμενόμενο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας του Άαρον Σόρκιν «Being the Ricardos», η μεταμόρφωση της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ πραγματικά καθηλώνει…

Η Amazon Studios παρουσίασε το δεύτερο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας του Άαρον Σόρκιν «Being the Ricardos», για την θρυλική κωμικό Λούσι Μπολ.

Σε αυτό το τρέιλερ οι θαυμαστές μπορούν να δουν τη μεταμόρφωση της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν ως Λουσίλ Μπολ. Η ταινία ακολουθεί τη ζωή του διάσημου ζευγαριού, παρακολουθώντας μία εβδομάδα από την παραγωγή της εκπομπής «I Love Lucy» στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Σημειωτέον ακόμα και σήμερα είναι η πιο αγαπητή κωμική σειρά παγκοσμίως. Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες προκλήσεις που απειλούν να δώσουν ένα τέλος στην καριέρα τους και στον γάμο τους.

Το μεγαλύτερο μέρος λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των προβών, με μερικές σκηνές να διαδραματίζονται στο σπίτι του ζευγαριού στο Chatsworth της Καλιφόρνια.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χαβιέ Μπαρδέμ πρωταγωνιστεί ως Ντέζι Αρνάζ μαζί με τους Τζ. Κ. Σίμονς και Νίνα Αριάντα.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Τόνι Χέιλ (Tony Hale), Άλια Σόουκατ (Alia Shawkat), Κλαρκ Γκρεγκ (Clark Gregg), Λίντα Λάβιν (Linda Lavin), και Τζέικ Λέισι (Jake Lacy).

«Ο Άαρον Σόρκιν αποτύπωσε τόσο καλά εκείνη την περίοδο της ζωής τους», δήλωσε η κόρη τoυ διάσημου ζευγαριού Λούσι Αρνάζ, που τελεί και χρέη παραγωγού στην ταινία.

«Έπιασε την ουσία της σχέσης τους, με την Νικόλ Κίντμαν να γίνεται η ψυχή της μητέρας μου. Αγάπησε πολύ βαθιά αυτόν τον ρόλο, και αυτό φαίνεται. Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, δεν μοιάζει και πολύ με τον πατέρα μου.

Αλλά έχει όλα όσα αγάπησε η μαμά μου. Το πνεύμα του, τη γοητεία του, τα λακκάκια, τη αγάπη για την μουσική τη δύναμη και την επιμονή του».

Το «Being the Ricardos» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες και στις 21 Δεκεμβρίου στο Amazon Prime.

To άρθρο Η Νικόλ Κίντμαν καθηλώνει ως Λουσίλ Μπολ για το «Being the Ricardos» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock