Τρόπος Ζωής

Η Ντέμι Λοβάτο είναι πλέον νηφάλια – «Δεν κάνω πια χρήση ουσιών»

«Καθαρή» δηλώνει η Ντέμι Λοβάτο. Η διάσημη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο θεραπείας απεξάρτησης.

«Η Ντέμι Λοβάτο είναι αφοσιωμένη στο να είναι καλά από δω και πέρα και ελέγχει τακτικά την υγεία της», ανέφερε πηγή στο περιοδικό People. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τραγουδίστρια έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της και είναι νηφάλια, ενώ και η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη!

Η περιπέτεια υγείας της Ντέμι Λοβάτο έγινε γνωστή το 2018 ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε στο περιοδικό People ότι για πρώτη φορά η Λοβάτο πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2010, ενώ από το 2018 και μετά ακολουθεί ένα πρόγραμμα ενδονοσοκομειακής θεραπείας.

Η ίδια μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing with the Devil» (βίντεο άνω) παραδέχτηκε ότι και μετά από την υπερβολική χρήση ναρκωτικών το 2018 που λίγο έλειψε να τη σκοτώσει, συνέχισε να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει. Αλλά τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ.

«Δεν υποστηρίζω πλέον με τη ζωή μου την… καλιφορνέζικη νηφαλιότητα», έγραψε η Λοβάτο στο Instagram. «Νηφάλιος είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι νηφάλιος», σημείωσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Η Ντέμι Λοβάτο είναι πλέον νηφάλια – «Δεν κάνω πια χρήση ουσιών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock