Τρόπος Ζωής

Squat (σκουώτ): Αυτή είναι η μόνη άσκηση που μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου

Μπορεί να είναι πολύ βαρετό να διαβάζεις συχνά άρθρα που σε συμβουλεύουν πως να χάσεις τα κιλά που πήρες κατά την διάρκεια των εορτών ή των διακοπών, καθώς ήδη γνωρίζεις ότι το μόνο που πραγματικά χρειάζεται να κάνεις για να απαλλαγείς από αυτά, είναι η καλή και σωστή διατροφή και η σωματική άσκηση.

Όσον αφορά το δεύτερο, δεν είμαστε personal trainers, ωστόσο γνωρίζουμε πως μία από τις πιο αποτελεσματικές και πλήρεις ασκήσεις, η οποία θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το σώμα σου, είναι το σκουώτ (squat) ή αλλιώς «βαθύ κάθισμα».

Είναι η άσκηση που θα σε βοηθήσει, όχι μόνο να βάλεις μυς στα πόδια και στους γλουτούς σου, αλλά θα αλλάξει και την σωματική σου εικόνα.

Αν λοιπόν θέλεις μεγάλο και ανοικτό στήθος, φαρδιούς και γεμάτους ώμους, δυνατούς κοιλιακούς και ραχιαίους, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι σκουώτ, καθώς είναι μια καταπληκτική και πλήρης άσκηση, στην εκτέλεση της οποίας συμμετέχουν περισσότεροι από 250 μύες!

Το σκουώτ θα πρέπει να γίνει η κύρια άσκηση σε κάθε προπονητικό πρόγραμμα. Όποιος από εσάς είναι πολύ αδύνατος, μπορεί να βασιστεί στο σκουώτ και δε θα χάσει.

Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να ξεκινήσετε το σκουώτ με πιο ήπιες και προσιτές προασκήσεις, όπως: Hindu squats, Chinese squats, Bulgarian squats, Box squats, T- squats, Y – squats, Prisoner squats.

Είμαστε σίγουροι ότι στην αρχή θα μισήσεις το σκουώτ (όλοι το μισούν), στη συνέχεια ωστόσο, και αφού δείς τα αποτελέσματα, πίστεψε μας, θα εθιστείς.

Δείτε μερικά σχετικά βίντεο:

Hindu squat

Chinese squat

Box squat

Y – squat

Prisoner squat

Πηγή: perpetual.gr

To άρθρο Squat (σκουώτ): Αυτή είναι η μόνη άσκηση που μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock