888 Η Πρώην Έπαυλη του Michael Jackson Πουλήθηκε για 32 Εκατομ. Δολάρια | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Η Πρώην Έπαυλη του Michael Jackson Πουλήθηκε για 32 Εκατομ. Δολάρια

Η Πρώην Έπαυλη του Michael Jackson Πουλήθηκε για 32 Εκατομ. Δολάρια

Πρέπει να την δείτε! Δώστε την προσοχή σας στο πάτωμα της κουζίνας το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Για τον Μichael Jackson κανένα σπίτι δεν ήταν ποτέ υπερβολικό. Θυμάστε την Neverland, σωστά; Για όσους από εμάς τα χρήματα που είχε ο βασιλιάς της pop είναι απλά ένα όνειρο και μόνο το να μπορούμε να θαυμάσουμε το πρώην σπίτι του στη Νέα Υόρκη είναι μεγάλη υπόθεση.

Η έπαυλη διαθέτει 16 δωμάτια από τα οποία τα 7 είναι υπνοδωμάτια.

Δείτε το εσωτερικό του κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Μέσα στον ίδιο χώρο δεν υπάρχει ένα αλλά τρία σαλόνια το ένα δίπλα στο άλλο. Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν και στα τρία σαλόνια.
Ο συνδυασμός του λευκού της κουζίνας με το ξύλινο πάτωμα είναι μοναδικός.
Φυσικά στην έπαυλη υπάρχει και μια τεράστια τραπεζαρία. Το φυσικό φως που μπαίνει στον χώρο τον κάνει να δείχνει ακόμα πιο όμορφος από ότι είναι.
Δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό δωμάτιο σε αυτήν την έπαυλη. Η master κρεβατοκάμαρα είναι για άλλους ένα ολόκληρο διαμέρισμα.
Το μπάνιο μας κέρδισε με την πρώτη ματιά.
Το αίθριο είναι από τα πιο όμορφα αίθρια που έχουμε δει σε σπίτια διασήμων.

Πηγή φωτογραφιών: 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..