Επικαιρότητα

Η πρώτη συνάντηση για την πρωτοβουλία Varibopi Reset

Η μεγάλη πρωτοβουλία Varybopi-Reset δημιουργήθηκε μετά την άμεση κινητοποίηση του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και του Προέδρου Δ.Σ και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου, για την ανάπλαση της Βαρυμπόμπης μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή στις αρχές του Αυγούστου που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, στις 5 Αυγούστου 2021, μόλις 2 μέρες μετά την αναζωπύρωση της μεγάλης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, η ΒΙΑΝΕΞ και ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλησαν να σταθούν δίπλα στην Πολιτεία για ένα καλύτερο αύριο για το περιβάλλον της περιοχής που δέχτηκε ένα καταστροφικό πλήγμα. Ως θεματοφύλακας αξιών και πολιτισμού, η ΒΙΑΝΕΞ ηγήθηκε της προσπάθειας αναδάσωσης, ανάπλασης και επαναφοράς της περιοχής, με την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας Varibopi-Reset, με στόχο τη διασφάλιση του μέλλοντος των Ελλήνων, με την αποκατάσταση ενός από τους πιο σημαντικούς πνεύμονες οξυγόνου της Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρωταρχικό βήμα είναι η εκπόνηση επιστημονικής έρευνας για το συνολικό σχέδιο ανάπλασης της Βαρυμπόμπης. Στην προσπάθεια αυτή, η ΒΙΑΝΕΞ, με πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης, κάλεσε και άλλες ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συνδράμουν και να συνεργαστούν, ώστε να πραγματοποιηθούν καταλυτικές δράσεις που θα επιφέρουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock