Επικαιρότητα

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Εντοπίστηκε και 15ος νεκρός στο Τρίκερι του Πηλείου

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel, που έπληξε την χώρα μας. Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό, νεκρός βρέθηκε το απόγεμα της Κυριακής (10/9) ο 42χρονος αγνοούμενος που είχε παρασυρθεί από ρέμα στο Βόλο.

Η σορός βρέθηκε στην περιοχή Μικρά Τρικερίου στον Παγασητικό Κόλπο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 15, ενώ δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι) αγνοούνται στα Ποτιστικά Πηλίου από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο άτυχος 42χρονος άνδρας ήταν αγνοούμενος από το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή στον Βόλο και χάθηκε μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και σώθηκε.

Η σορός του βρέθηκε από χειριστή ιστιοπλοϊκού σκάφους και περισυνελέγη από το Λιμενικό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock