ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσίπρας από Καστοριά: Η οικογένεια Μητσοτάκη κυβερνά για πάρτη της, όχι για τους ψηφοφόρους της ΝΔ

«Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω την αδικία και τη ρεμούλα», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καστοριά, όπου περιοδεύει σήμερα Τρίτη (6/12).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως η οικογένεια Μητσοτάκη κυβερνά για την πάρτη της, όχι για τους ψηφοφόρους της ΝΔ: «Αν κλέβεις σπίτια μέσω τραπεζών και funds μπορεί να γίνεις και βουλευτής της ΝΔ, αν κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη μπορεί να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι. Στις ημέρες μας τείνει να γίνει νόμος το άδικο και κανονικότητα οι ανισότητες».

Κατά την περιοδεία του στην κεντρική αγορά της Καστοριάς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια στην ενέργεια, τα καύσιμα και το σούπερ μάρκετ, για τη δραματική μείωση των εισοδημάτων και του τζίρου που αυτές επιφέρουν, τη διόγκωση του ιδιωτικού χρέους και τις μεγάλες αυξήσεις στις δόσεις των δανείων υπό τον κίνδυνο μαζικών πλέον πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock