Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ – ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ – ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ


Αντίστροφα αρχίζει να μετρά ο χρόνος για την άσκηση ή μη της ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού κωμικού Πέτρου Φιλιππίδη, σε βάρος του οποίου έχουν υποβληθεί καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από ισάριθμες συναδέλφους του.

Η αυλαία της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος έπεσε σήμερα με την υποβολή του υπομνήματος παροχής εξηγήσεων που κατέθεσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του. Ο ηθοποιός επέλεξε, όπως έχει δικαίωμα, να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως στα δικαστήρια αλλά να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του.

Παράλληλα συμφωνα με πληροφορίες προτείνει και μάρτυρες υπεράσπισης του μια εκ των οποίων εξετάστηκε σήμερα καταθέτοντας για τον χαρακτήρα του ηθοποιού.

Μετά την εξέταση της γυναίκας αυτής, υποβλήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του ηθοποιού το υπόμνημα με τις απαντήσεις που δίνει ο ελεγχόμενος σε όσα καταγγέλλονται από τις τρεις συναδέλφους του.

Η έρευνα του εισαγγελικού λειτουργού πλέον βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τον κ. Σπυρόπουλο άμεσα να αποφαίνεται αν θα πρέπει να ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη σε βάρος του διακεκριμένου ηθοποιού για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που του αποδίδουν οι καταγγέλλουσες.

πηγη




loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση