Η AIG γιόρτασε τα 70 Χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα


Αθήνα, 31.03.2021 – Σε μία μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 30.03.2021, η AIG γιόρτασε τα 70 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. 70 Χρόνια εμπειρίας, ακεραιότητας, καινοτομίας, προσφοράς και εξέλιξης, γιορτάστηκαν μέσα από ένα διαδικτυακό συνέδριο το οποίο είχε τα πάντα: ιστορική ανασκόπηση για τους σημαντικότερους σταθμούς της AIG, ομιλίες από σημαίνοντα στελέχη της εταιρείας, αλλά και του ασφαλιστικού και εμπορικού κλάδου, καθώς και τιμητικές διακρίσεις ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με πολυετή συνεργασία με την AIG, οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή τους συνέβαλαν σημαντικά στην αδιάκοπα επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

H American International Group έχει προσφέρει σε σταθερή βάση καινοτόμα προϊόντα σε όλη την πορεία της σε οικογένειες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η AIG, ακολουθώντας πάντοτε μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δεν έπαψε στιγμή να θεωρεί ως μεγαλύτερο «όπλο» της και βασικό παράγοντα για όλες τις επιτυχίες της, τους ανθρώπους της: εκείνους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας πολλές και σημαντικές μικρές και μεγάλες νίκες, που της επέτρεψαν να στέκεται δυνατή, πάντοτε έτοιμη να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και τις προοπτικές ανάπτυξής της σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Η συνετή και δοκιμασμένη στρατηγική της, την οποία ακολουθεί πιστά όλες αυτές τις δεκαετίες, την κατέστησε ικανή να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, πάντοτε με σοβαρότητα και συνέπεια απέναντι στους πελάτες της.

Ιδιαίτερα η προηγούμενη χρονιά, μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, τα γρήγορα και αποτελεσματικά αντανακλαστικά της εταιρείας, τόσο προς τους πελάτες της, όσο και προς τους ανθρώπους της, με την ολική και άμεση προσαρμογή της σε ένα καθόλα νέο επιχειρησιακό μοντέλο με βασικό πυρήνα την τηλεργασία. Διασφαλίζοντας πρωτίστως την ασφάλεια των υπαλλήλων της, η AIG πέτυχε τους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους που είχε θέσει για το έτος, σε επίπεδο παραγωγής και κερδοφορίας, διατηρώντας μάλιστα την πρωτιά σε συγκεκριμένους κλάδους και τομείς ασφάλισης, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα νέο σύστημα μηχανογράφησης.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση