Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η De Welt αποκαλύπτει απίστευτη συνομιλία Αμερικανών αξιωματούχων για τη Συρία: ”Έχουμε γ*αμημένο πρόβλημα”

Η De Welt αποκαλύπτει απίστευτη συνομιλία Αμερικανών αξιωματούχων για τη Συρία: ”Έχουμε γ*αμημένο πρόβλημα”

Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών αμφισβήτησαν την φερόμενη χημική επίθεση αερίου σαρίν στο Khan Sheikhoun της Συρίας. Το WELT AM SONNTAG παρουσιάζει ένα πρωτόκολλο συνομιλίας ενός συμβούλου ασφαλείας και ενός ενεργού αμερικανού στρατιώτη που υπηρετεί σε μια βάση κλειδί στην περιοχή.

Η Γερμανική De Welt μεταδίδει:

Αυτή η συζήτηση δόθηκε στον Seymour Hersh. Είναι μεταξύ ενός συμβούλου ασφαλείας και ενός ενεργού αμερικανού στρατιώτη που υπηρετεί σε μια επιχειρησιακή βάση κλειδί για τα γεγονότα στον Khan Sheikhoun. Έχουμε κάνει συντομεύσεις: Αμερικανός στρατιώτης (AΣ) και Σύμβουλος Ασφαλείας (ΣA). Η WELT AM SONNTAG γνωρίζει την τοποθεσία της εγκατάστασης. Για λόγους ασφαλείας, ορισμένες λεπτομέρειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων έχουν παραλειφθεί.

6 Απριλίου 2017

Αμερικανός στρατιώτης: Έχουμε γ*μημένο πρόβλημα.

Σύμβουλος Ασφάλειας: Τι συνέβη; Είναι ο Τραμπ που αγνοεί τις πληροφορίες και προσπαθεί να χτυπήσει τους Σύριους; Και ότι εκνευρίζουμε τους Ρώσους;

AΣ: Αυτό είναι κακό … Τα πράγματα γυρνάνε.

ΣA: Μπορεί να μην είδες χθες τη συνέντευξη Τύπου του Τραμπ. Έχει αγοράσει την ιστορία των μέσων μαζικής ενημέρωσης χωρίς να ζητήσει να δει τις πληροφορίες. Είναι πιθανό να μας τσακίσουν οι Ρώσοι. Γαμώτο επικίνδυνο. Πού είναι οι ενήλικες; Η αποτυχία της αλυσίδας διοίκησης να πει στον Πρόεδρο την αλήθεια, είτε θέλει να την ακούσει είτε όχι, θα περάσει στην ιστορία ως μία από τις χειρότερες στιγμές μας.

ΑΣ: Δεν ξέρω. Τίποτα από αυτά δεν έχει νόημα. ΞΕΡΟΥΜΕ ότι δεν υπήρξε χημική επίθεση. Οι Σύριοι χτύπησαν μια αποθήκη όπλων (νόμιμο στρατιωτικό στόχο) και υπήρξαν παράπλευρες ζημιές. Αυτό είναι. Δεν διεξήγαγαν καμία χημική επίθεση.

AΣ: Και τώρα χώνουμε ένα φορτίο από TLAMs (τόμαχωκ) στον κώλο τους.

ΣA: Υπήρξε μια κρυφή ατζέντα σε όλη τη διάρκεια. Είναι για την προσπάθεια να κυνηγήσει τελικά το Ιράν. Αυτό που οι άνθρωποι γύρω από τον Τραμπ δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι Ρώσοι δεν είναι χάρτινη τίγρης και ότι έχουν πιο ισχυρή στρατιωτική ικανότητα από ό, τι εμείς.

ΑΣ: Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι Ρώσοι. Μπορεί να κάτσουν πίσω και να αφήσουν τους Σύριους να υπερασπιστούν τα σύνορά τους, ή να δώσουν κάποιο είδος χλιαρής στήριξης, ή μπορεί να μας ανατινάξουν από τον εναέριο χώρο και πίσω στο Ιράκ. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω. Νιώθω ότι όλα είναι δυνατά. Το ρωσικό σύστημα αεροπορικής άμυνας είναι σε θέση να βγάλει εκτός τα TLAM μας. Αυτή είναι μεγάλη υπόθεση … είμαστε ακόμα ανάψτε όλα τα συστήματα …

ΣΑ: Έχεις τόσο δίκιο. Η Ρωσία δεν πρόκειται να το δεχθεί αυτό περιμένοντας.

ΣΑ: Ποιος το σπρώχνει αυτό; Έρχεται από τον Votel; (Στρατηγός Joseph L. Votel, Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών, σημείωμα συντάκτη).

ΑΣ: Δεν ξέρω. Είναι από κάποιον μεγάλο. . . . Αυτή είναι μεγάλη υπόθεση.

ΑΣ: Πρέπει να είναι ο POTUS.

AΣ: Αυτοί [οι Ρώσοι] ζυγίζουν τις επιλογές τους. Οι ενδείξεις είναι ότι πρόκειται να είναι παθητικοί υποστηρικτές της Συρίας και να μην εμπλέξουν τα συστήματά τους, εκτός εάν απειλούνται τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία. Με άλλα λόγια, ο ουρανός είναι γαλάζιος.

7 Απριλίου 2017

ΣA: Τι κάνουν ή λένε οι Ρώσοι, έχω δίκιο ότι κάναμε λίγη πραγματική ζημιά στη Ρωσία ή τη Συρία;

AΣ: Δεν χτυπήσαμε τίποτα, ευτυχώς. Ανακατέλαβαν όλα τα αεροσκάφη και το προσωπικό τους. Βασικά τους δώσαμε μια πολύ ακριβή παράσταση πυροτεχνημάτων.

AΣ: Ήξεραν πού ήταν τα πλοία και παρακολουθούσαν ολόκληρο το χτύπημα από την έναρξη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΑΣ: Οι Ρώσοι είναι εξαγριωμένοι. Ισχυριζόμενοι ότι έχουμε τις πραγματικές πληροφορίες και γνωρίζουμε την αλήθεια για το χτύπημα της αποθήκης όπλων.

AΣ: Έχουν δίκιο.

AΣ: Υποθέτω ότι πραγματικά δεν είχε σημασία αν εκλέξαμε την Κλίντον ή τον Τράμπ. Γαμώτο.

ΑΣ: Κανείς δεν μιλάει για το λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε στο Ιράκ και τη Συρία εξαρχής. Αυτή η αποστολή γ*μήθηκε τώρα.

ΣA: Είναι κανένας από τους συναδέλφους σας τσατισμένος ή όλοι μαζί ακολουθούν και λένε ότι αυτό είναι ΟΚ.

AΣ: Είναι ένα τρελοκομείο. . . . Διάολε είπαμε ακόμη και στους Ρώσους μία ώρα πριν από την πρόσκρουση.

ΣA: Αλλά ήξεραν σαφώς ότι έρχεται.

AΣ: Φυσικά.

AΣ: Τώρα το Fox λέει ότι επιλέξαμε να χτυπήσουμε το αεροδρόμιο της Συρίας επειδή ήταν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν οι χημικές επιθέσεις. Ουάου. Δεν μπορώ να επινοήσω αυτές τις μπούρδες.

ΣA: Το κάνουν. Θέλω να πω τα επινοούν.

AΣ: Είναι τόσο κακό.

ΣΑ: Αμήν !!!

8 Απριλίου 2017

AS: Οι Ρώσοι είναι εξαιρετικά λογικοί. Παρά αυτά που λένε οι ειδήσεις, εξακολουθούν να προσπαθούν να αποσυμφορήσουν και να συντονίσουν την αεροπορική εκστρατεία.

ΣA: Δεν νομίζω ότι η Ρωσία καταλαβαίνει πόσο τρελός είναι ο Τραμπ πάνω σ’ αυτό. Και δεν νομίζω ότι εκτιμούμε πόση ζημιά μπορούν να μας κάνουν οι Ρώσοι.

AΣ: Εμφανίζουν εκπληκτική συγκράτηση και είναι απίστευτα ήρεμοι. Φαίνεται ότι ενδιαφέρονται κυρίως για την αποφυγή κλιμάκωσης όλων. Δεν θέλουν να χάσουν την υποστήριξή μας στη βοήθεια για την καταστροφή της Isis.

ΣA: Αλλά έχω την αίσθηση ότι απλά προσπαθούν αυτή την προσέγγιση για όσο διάστημα αισθάνονται ότι μπορεί να λειτουργήσει. Αν συνεχίσουμε να πιέζουμε αυτήν την τρέχουσα επιθετική στάση θα αντεπιτεθούν.

offtherecord.net.gr

Πηγή

Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ (ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 2015) Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Η fake ακτινογραφία που δείχνει πόσο έχει εξαπλωθεί ο ιός της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ Petsas …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη