Η Karcher παρουσιάζει καινοτόμα εφαρμογή IOT στο νέο της μηχάνημα

Μία νέα, καινοτόμα εφαρμογή παρουσίασε η Karcher στις 18 Δεκεμβρίου, ξαφνιάζοντας ευχάριστα όχι μόνο το πιστό της κοινό, αλλά και όλους όσοι παρακολούθησαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και περιεκτικό live streaming event!

Η Karcher είναι μία εταιρεία με πολλές καινοτομίες στη φαρέτρα της αλλά αυτή τη φορά μας παρουσίασε κάτι που πραγματικά κανείς δεν περίμενε: Μια εφαρμογή IOT! Η Karcher, λοιπόν, μπαίνει δυναμικά… στα κινητά μας με μια πρωτοποριακή εφαρμογή, καθώς το Home & Garden app, φέρνει το ΙΟΤ στα μηχανήματα καθαρισμού!

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο «IOT», να αναφέρουμε ότι το IOT (Internet of Things) είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα δίκτυο συσκευών ή πραγμάτων, στα οποία έχει ενσωματωθεί software και τους επιτρέπει να συνδέονται στο διαδίκτυο, προσφέροντας έτσι μια σειρά νέων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, με μια εφαρμογή ΙΟΤ στο smartphone μας, μπορούμε να ανάψουμε και να κλείσουμε το θερμοσίφωνα, τα φώτα, τις κάμερες στο σπίτι μας και από σήμερα και… το πλυστικό μας μηχάνημα!

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση