ΕνημέρωσηΟικονομία

Η L’Οréal Professional Products υποστηρίζει το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» του Δήμου Αθηναίων

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) πραγματοποίησε τα εγκαίνια του «Κοινωνικού Κομμωτηρίου». Πρόκειται για μία πρωτοποριακή δομή, που δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas (L’Οréal Professional Products), με σκοπό να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες βασικής περιποίησης (κούρεμα, λούσιμο και ξύρισμα) σε ευάλωτες ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση. 

Η L’Οréal Professional Products, πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει τα πολύτιμα δώρα της ομορφιάς και της φροντίδας στον άνθρωπο μέσα από το άγγιγμα ενός κομμωτή, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΚΥΑΔΑ χορηγώντας την κατασκευή και τον εξοπλισμό του χώρου, καθώς και την παροχή των απαραίτητων προϊόντων για τη λειτουργία του.

Ο χώρος του Κοινωνικού Κομμωτηρίου φιλοξενείται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, Σταθμό Λαρίσης) και αποτελεί την πρώτη δομή του ΚΥΑΔΑ, που θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock