Κόσμος

Η Yahoo εγκαταλείπει την Κίνα οριστικά επικαλούμενη το δύσκολο περιβάλλον

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι σταμάτησε να επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες της από την ηπειρωτική Κίνα «αναγνωρίζοντας το ολοένα και πιο δύσκολο επιχειρηματικό και νομικό περιβάλλον». Αποτελεί έτσι τη δεύτερη εταιρία τεχνολογίας της Δύσης που εγκαταλείπει τη χώρα αυτή τις τελευταίες εβδομάδες.

Η εταιρία σταμάτησε να παρέχει περιεχόμενο για χρήστες στην ηπειρωτική Κίνα από την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, που κατευθύνει τους χρήστες των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων Yahoo και AOL σε άλλους συνδέσμους. Κινεζικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστή την κίνηση της Yahoo σήμερα.

«Σε αναγνώριση του ολοένα και πιο δύσκολου επιχειρηματικού και νομικού περιβάλλοντος στην Κίνα, η σειρά υπηρεσιών της Yahoo δεν θα είναι πλέον προσβάσιμη από την ηπειρωτική Κίνα από την 1η Νοεμβρίου», ανέφερε εκπρόσωπος της Yahoo σε σημερινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το Reuters. “Η Yahoo παραμένει δεσμευμένη στα δικαιώματα των χρηστών μας και σε ένα ελεύθερο και ανοικτό διαδίκτυο. Ευχαριστούμε τους χρήστες μας για τη στήριξή τους”.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock