888 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ “ΘΑΝΑΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ “ΘΑΝΑΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Επιβεβαιώθηκε το πρωϊνό εξώφυλλο του makeleio.gr!

Πριν από λίγο, (ώρα 12:00) Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο να υπογράφει το πρωί της Παρασκευής την αντίστοιχη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, των Μεταφορών, της Εστίασης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Aπό νωρίς το πρωί στο makeleio.gr γράψαμε τα εξής:

Έχει σχεδόν αποφασιστεί από το Υπουργείο Οικονομικών η παράταση για μειωμένα ενοίκια λόγω κορωνοϊού για επιχειρήσεις.

Η απόφαση είναι ένα βήμα πριν την ανακοίνωση και λέγεται ότι θα αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η κυβέρνηση είναι πολύ πιθανό να ενδώσει στις πιέσεις και άλλων κλάδων που επιθυμούν να ενταχθούν και αυτοί εκ νέου στην απόφαση που έρχεται!

Υπενθυμίζουμε την επιθυμία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για μειωμένα ενοίκια ως και τέλος του χρόνου και τις βόλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Συλλόγου στην Ερμού που φαίνεται ότι απέφεραν αποτέλεσμα.

 

Ο Πρόεδρος Σταύρος Καφούνης υποδέχτηκε τον Πρωθυπουργό στο Σύνταγμα πριν από λίγα λεπτά.Σε μια μεγάλη βόλτα στην αγορά…

Gepostet von Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών am Donnerstag, 14. Mai 2020

Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση δεν στηρίζει τις επιχειρήσεις μέσω μειώσεων φόρων και προχωράει σε εύκολες λύσεις με επίταξη περιουσίας όπως ουσιαστικά αποτελεί η απόφαση με τα μειωμένα ενοίκια.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι έτοιμοι να εκραγούν καθώς η κυβέρνηση κάνει κοινωνική πολιτική με την δική τους περιουσία ενώ για τους ίδιους η μόνη στήριξη… είναι εκπτώσεις της πλάκας τις οποίες για να τις πάρουν θα πρέπει πρώτα να πληρώσουν τους φόρους που έρχονται.

Το μεγάλο βάσανο για τους ιδιοκτήτες είναι πως θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να πληρώσουν τους φόρους που έρχονται από τον επόμενο μήνα δηλαδή τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται ήδη πολλοί ιδιοκτήτες που έχουν ως μόνη πηγή εισοδήματος τα ενοίκια καθώς και αυτοί που χρωστούν λόγω δανείου το ακίνητο σε τράπεζες.

Αν η κυβέρνηση δεν επιθυμεί την μικρομεσαία ιδιοκτησία και θέλει να περάσουν και τα τελευταία ακίνητα σε ξένα συμφέροντα θα ήταν πιο τίμιο να το πει στα ίσια.

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

Τουρισμός για όλους 2020: Μέχρι τις 8 Ιουλίου η υποβολή αίτησης για τους δικαιούχους

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Οι δικαιούχοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *