“ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ! ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ…” Ο ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ …ΔΡΟΜΟ!

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Μεγάλο πρόβλημα στη εικόνα της κυβέρνησης έχει προκαλέσει η νέα “απόδραση” της Μαρέβας στην Καλαμάτα, αλλά νεότερες πληροφορίες μας -από πολύ καλά ενημερωμένους ανθρώπους- αναφέρουν ότι μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε- για άλλη μια φορά- και μεταξύ του πρωθυπουργικού ζεύγους με αφορμή αυτή την ιστορία!

Μπορεί ο Κούλης, μη έχοντας πολλά περιθώρια επιλογής, να την υπερασπίστηκε δημοσίως και μπορεί να είπε “είστε χυδαίοι” όταν του μετέφεραν τα διάφορα από την παρουσία της και την παρέα της στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αλλά ο ΚΑΒΓΑΣ που έγινε μεταξύ τους αποτελεί γεγονός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι και ο πρώτος αλλά κατά πώς φαίνεται ήταν ο μεγαλύτερος και ο σοβαρότερος του τελευταίου διαστήματος…

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Κούλης δείχνει να προσπερνάει -ή κατ΄ άλλους και να …καταπίνει- σε προσωπικό επίπεδο την αντιμετώπιση που έχει και τη συμπεριφορά της Μαρέβας ως συζύγου, αλλά αυτό που προκαλεί τις εκρήξεις -όπως και τη συγκεκριμένη- είναι η πολιτική ζημιά που παθαίνει. Αυτή τη ζημιά δεν την αντέχει με τίποτα. Με τα υπόλοιπα έχει …συμβιβαστεί.

Αυτή η πολιτική ζημιά που παθαίνει ήταν και η αφορμή για τον καβγά τους. ‘Έχοντας μάλιστα “καεί” από την ιστορία της Πάρνηθας, ο Κούλης έπαθε κανονική …ηλεκτροπληξία όταν η άλλη τον ενημέρωσε για την Καλαμάτα. Οι άνθρωποι που μας ενημέρωσαν, καθώς τα “απόνερα” της ταραχής αυτής έφτασαν και συζητήθηκαν μέχρι τους …πρόποδες του Λυκαβηττού (σ.σ. στον περιφερειακό του οποίου βρίσκεται το ρετιρέ όπου ζει τα τελευταία χρόνια το ζεύγος Κούλη και Μαρέβας) και στα πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου, δεν ήταν σε θέση να μας πουν πότε ακριβώς έγινε ο “ηλεκτρισμένος διάλογος” όπως κομψά τον χαρακτήρισαν. Δηλαδή εάν έγινε πριν ξεκινήσει να πάει η Μαρέβα στην Καλαμάτα, με δικαιολογία ότι σκοπός της ήταν να για να παρακολουθήσει την εκδήλωση του οίκου μόδας Dior ή εάν έγινε κατόπιν, όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία της, μεταδόθηκε -γλειψιματικά στην αρχή- από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στη συνέχεια άρχισε το μεγάλο κράξιμο.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κούλης επικαλέστηκε τι συνέβη πριν από λίγες μόνο ημέρες με την ποδηλατάδα του ίδιου στην Πάρνηθα, τις …σούζες που έκανε η ίδια καβαλώντας τη μηχανή εντούρο και τον σάλο που ξεσηκώθηκε αν και τα καλομπουκωμένα κανάλια και λοιπά συστημικά μέσα ενημέρωσης, είτε έθαψαν εντελώς το θέμα είτε του παρουσίασαν …γλυκανάλατα και με χαριτωμενιές για το πρωθυπουργικό ζεύγος. Το αποτέλεσμα του κραξίματος ήταν τέτοιο μάλιστα που ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να “συσκευάσει” άρον άρον μια συνέντευξη στον Alpha για να πει -δήθεν παρεμπιπτόντως- ότι όντως έκανε λάθος που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα και να κάνει την “αυτοκριτική” του με τη δικαιολογία ότι ήταν μια στιγμή “ανεμελιάς”. Όλο αυτό βέβαια ήταν στημένο επικοινωνιακά προκειμένου να μαζευτεί το θέμα που στα …καλά καθούμενα άρχισε να μετατρέπεται σε ανοικτή πληγή για την εικόνα του πρωθυπουργού και της συζύγου του. Φαντασθείτε λοιπόν τι θα επακολουθούσε εάν δεν το έκανε και αυτό με τον Σρόιτερ…

Κι εκεί που νόμιζε ότι γλίτωσε τα χειρότερα, του έσκασε η …Καλαμάτα. ¨Όμως το ακόμη πιο τρελό της ιστορίας είναι η απάντηση που, κατά τους ίδιους ανθρώπους, του έδωσε η Μαρέβα κατά τον καβγά που έκαναν. Έναν καβγά που κατέληξε από την πλευρά της με τη φράση: “Θα κάνω ο,τι θέλω! Άντε και  μ@λάκα…”.

Σας ακούγεται πολύ χοντρή αυτή η φρασεολογία; Σας έχουμε και το ακόμη …καλύτερο: Όπως αναφέρουν με πονηρό χαμόγελο οι ίδιοι, που γνωρίζουν πολλά από τις συζητήσεις στα σαλόνια με τις φίλες της Μαρέβας στο Κολωνάκι στα βόρεια προάστια, αυτός είναι πάνω κάτω ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Κούλη κάθε φορά που “φορτώνει” και τσακώνονται. Αυτά είναι τα “γαλλικά” της ή για την ακρίβεια τα …πολωνέζικά της.

————————————————

Το πόσο τον “έχει από κάτω” και τον πατάει κυριολεκτικά φαίνεται και από το γεγονός ότι μετά το νέο σάλο που ξέσπασε και παρά τον καβγά τους ο Κούλης δεν τόλμησε να την αφήσει ακάλυπτη, όταν εκείνη μετά τα μπινελίκια που του έχωσε, απαίτησε και αυτό. Έτσι οι “συνεργάτες του πρωθυπουργού” από την υπόγα του Μεγάρου Μαξίμου έτρεξαν να βγάλουν ανεπίσημο ραπόρτο κάνοντας λόγο για “μικροπρέπεια” και “χυδαιότητα” και υποστηρίζοντας ότι η πρωθυπουργική σύζυγος είχε την “προβλεπόμενη έγγραφη άδεια από την Πολιτική Προστασία”. Περιττό να σας πούμε ότι πριν πάει στους δημοσιογράφους – παπαγάλους αυτή η ανακοίνωση, στάλθηκε “προς έγκριση” στην ίδια. Και περιττό να σας πούμε ότι ακόμη ούτε η ίδια, ούτε η Πολιτική Προστασία -δηλαδή ο Νικολάκης Χαρδαλιάς- έχουν κάνει γνωστό με ποια αιτιολογία της δόθηκε η προβλεπόμενη έγγραφη άδεια” για μετακίνηση από νομό σε άλλο νομό. Για να δούμε κι εμείς εάν …προβλέπεται και πώς κάτι τέτοιο!

————————————-

Φυσικά, θα πει κανείς, καβγάδες γίνονται ανάμεσα στα ζευγάρια. Και ανταλλάσσονται πολλές φορές και βαριές κουβέντες. Ιδιωτική τους υπόθεση είναι αυτό. Εδώ όμως το πράμα είναι πολύ διαφορετικό για δύο πολύ απλούς λόγους. Ο ένας είναι ότι το θέμα του καβγά αφορά την προνομιακή παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τους “κοινούς θνητούς” από την πρωθυπουργική σύζυγο. Και ο δεύτερος είναι γιατί έτσι μαθαίνουμε πώς έχει …γραμμένο τον Κούλη η συμβία του – μήπως δείχνει λοιπόν και τον τρόπο για το πώς πρέπει επιτέλους να τον αντιμετωπίσουμε και όλοι οι υπόλοιποι;

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση