ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Ίσως συμβούν τραγικά γεγονότα για την ΕΛΛΑΔΑ με ημερομηνία εκκίνησης την 14/12/2020. Κυοφορείται μία κατάσταση στις ΗΠΑ και την Ευρώπη που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη, ειδικά στην Ελλάδα.

Είναι εξαιρετικά πιθανό με το που θα ανακοινωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θετική απόφαση για τον Τραμπ, είτε ακύρωση των εκλογών είτε ψηφοφορία στο Κογκρέσο με κάθε Πολιτεία να έχει μία ψήφο, σίγουρα στην Αμερική θα αρχίσει μεγάλη εξέγερση υποκινούμενη από το βαθύ κράτος, τον Σόρος και λοιπούς γνωστούς και μη εξαιρετέους.

Θα αρχίσουν όμως ανάλογες εξεγέρσεις και στην Ευρώπη. Ειδικά στην Ελλάδα, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αντίφα, κεερφά, ανταρσύα, αναρχικοί και δε συμμαζεύεται θα καθίσουν “ήσυχα στα αυγά τους”, χάνοντας εξ ολοκλήρου το άσχημο παιχνίδι που παίζουν εναντίον των λαών και εν προκειμένω εναντίον των Ελλήνων που μας αφορά άμεσα;

Και τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξεγερθεί και μεγάλη μερίδα των εδώ “σταλμένων” για το σκοπό αυτό Μουσουλμάνων και ιδιαίτερα των πολύ εμπειροπόλεμων τζιχαντιστών (που βάση πιθανοτητων είναι βέβαιο ότι έχουν εισχωρήσει την Ελλάδα) σε συνεργασία με τους πρώτους. Οπότε θα συμβούν πολύ τραγικά γεγονότα.

Ταυτόχρονα ίσως επιχειρήσει και η Τουρκία εναντίον μας. Και αν τα Σώματα Ασφαλείας προσπαθήσουν να καταστείλουν τις εξεγέρσεις, (πράγμα πολύ αμφίβολο, αν θέλουν ή αν μπορούν) η Τουρκία θα έχει μια θαυμάσια ευκαιρία να μας επιτεθεί με άλλοθι (τι άλλο;) το  να υπερασπιστεί το μουσουλμανικό στοιχείο της Ελλάδος! Είναι ιδανική στιγμή για όλα αυτά ώστε ταχύτατα να εξοντωθούν οι Έλληνες οι πιο στοχοποιημένοι από την Νέα Τάξη από οποιονδήποτε άλλο λαό της γης. Δε θα ησυχάσουν ποτέ αν δεν εξοντώσουν τους Έλληνες. Αυτός είναι ο στόχος τους. Το αν θα τον πετύχουν εξαρτάται από μας και από το Θεό.

Και θα είναι ιδανική στιγμή γιατί όλος σχεδόν ο πλανήτης θα έχει περιέλθει σε μία πολύ ρευστή κατάσταση. Ειδικά ο Πρόεδρος Τραμπ που θα έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό συμμοριτοπόλεμο στην πατρίδα του είναι αδύνατον να δώσει ακριβώς τότε τμήμα της προσοχής του στην τραγική τούτη χώρα που μόνη της έβγαλε τα μάτια της ψηφίζοντας επί 50 περίπου χρόνια τον επόμενο δήμιο της για να τη σώσει από τον προηγούμενο. Πλήρης τύφλωση, άρα πλήρης αυτοκαταστροφή. Αντιστρέφεται; Ναι αντιστρέφεται, αλλά ίσως απαιτήσει μεγάλες “αυτοθυσίες”. Και ο νοών νοήτω.

Μακάρι η πιθανότητα αυτή να είναι μηδενική και να μη συμβεί τίποτα. Ωστόσο για την περίπτωση που θα συμβεί πρέπει κάποιοι μπλογκερς, που διαβάζονται πολύ, να σημάνουν ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των Ε.Δ. Δε θα πέσει ο εγωισμός τους ούτε το κοινό τους, αν ο συναγερμός πάει στα χαμένα. Πόσους όμως θα έχουν σώσει αν πράγματι συμβούν τραγικές καταστάσεις “διπλού πολέμου” ;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝ.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση