Υγεία & Διατροφή

Θα το «ΘΑΨΟΥΝ» τα κανάλια το ΒΙΝΤΕΟ!!! Στοιχεία για το εμβόλιο σημάνουν «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»

Κάτι κρύβουν στην Ελλάδα!!!!!! «Η πλειοψηφία των περιπτώσεών στα νοσοκομεία και στην ΜΕΘ και όσων πέθαιναν στον Ισραήλ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι»

 

Η δημοσιογράφος Kim Iversen χαρακτήρισε τα τελευταία δεδομένα COVID που προέρχονται από το Ισραήλ «ανησυχητικά και συγκλονιστικά», την ώρα που στην Ελλάδα πετάνε αετό!

Υπενθυμίζοντας πως το Ισραήλ είχε σχεδόν πλήρως εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο, μετά από μια συμφωνία με την Pfizer για να κάνει τους πολίτες της «ουσιαστικά… μια γιγάντια ομάδα πειραματικής μελέτης», δήλωσε:

«Έχουν πολύ υψηλά ποσοστά εμβολιασμού στην χώρα. Τα παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. Αλλά μέχρι το καλοκαίρι. Οι ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο είχε εξαντληθεί. Ωστόσο, είδαν εκρηκτικά αριθμούς κρουσμάτων, ακόμη και αφού είχαν αγγίξει το περιβόητο όριο ασυλίας αγέλης 70%».

«Καθώς  περνούσε ο καιρός … τα νοσοκομεία άρχισαν να γεμίζουν με πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους», συνέχισε η Iversen, «και είδαν όλο και περισσότερα κρούσματα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και όλο και περισσότερα από αυτά να γίνονται πολύ σοβαρά σε σημείο που η πλειοψηφία των περιπτώσεών τους στα νοσοκομεία και στην ΜΕΘ και όσων πέθαιναν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι ».

Η Iversen ανέφερε πως παρακολουθεί δεδομένα και σε άλλες πολλές χώρες εκτός από το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης της Ισλανδίας, της Χιλής, των Σεϋχελλών, της Ουρουγουάης και άλλων.

«Έχω μια ολόκληρη λίστα χωρών που παρακολουθώ για τα εμβόλια. Ήταν πραγματικά σαφές από νωρίς ότι το εμβόλιο δεν σταματούσε την εξάπλωση, αλλά απλά κρατούσε τους ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο για ένα χρονικό διάστημα», υπογράμμισε.

Παρακολουθήστε το βίντεο!!! Αξίζει:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock