Υγεία & Διατροφή

«ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ»! Χημικός παρακαλεί τον FDA για το εμβόλιο σε μικρά παιδιά: Κάντε νέες δοκιμές – ΗΧΗΤΙΚΟ «ΒΟΜΒΑ»

Η παρέμβαση του επιστήμονα παρατίθεται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά των ισχυρισμών του…

Tα εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στις ΗΠΑ είναι ένα βήμα πιο κοντά στην έγκριση μετά από ομόφωνη ψηφοφορία από μια συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων, με μία αποχή και μία παραδοχή ΣΟΚ (ΕΔΩ).

Η ομάδα που ψήφισε την Τρίτη είπε ότι τα οφέλη του εμβολίου στην πρόληψη του COVID-19 σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα υπερτερούν των πιθανών κινδύνων.

Κατά την διάρκεια της οκτάωρης ακρόασης, δόθηκε η ευκαιρία σε γιατρούς, επιστήμονες και ενδιαφερόμενους πολίτες να καταθέσουν.

Ένας από αυτούς ήταν ο Dr. Brian Dressen, Ph.D., χημικός από την Γιούτα των ΗΠΑ που κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής.

«Καθένας από εσάς έχει μια σημαντική ευθύνη σήμερα και ξέρετε ότι χωρίς αμφιβολία, όταν εγκρίνετε το εμβόλιο για παιδιά 5-11 ετών, βάζετε αθώα παιδιά και ανενημέρωτους γονείς σε μια μοίρα που αναμφίβολα θα κλέψει την ζωή ορισμένων εξ αυτών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η σύζυγος του Dressen, Brianne, συμμετείχε στο τμήμα της δοκιμής AstraZeneca των ΗΠΑ με έδρα την Γιούτα το 2020. Υπέστη σημαντική νευρολογική βλάβη μετά την πρώτη δόση και αποσύρθηκε από την δοκιμή.

 

Η σύζυγος του χημικού Brianne Dressen μετά την δοκιμή με εμβόλιο Astrazeneca

 

 

Ο Ντρέσεν είπε στην συμβουλευτική επιτροπή του FDA «η απόφασή τους είναι βιαστική, με βάση ελλιπή δεδομένα από δοκιμές που δεν λειτουργούν σωστά και ανεπαρκείς για να προβλέψουν τα ποσοστά σοβαρών και μακροχρόνιων ανεπιθύμητων ενεργειών».

Προέτρεψε την επιτροπή να απορρίψει την τροποποίηση EUA και να δώσει εντολή στην Pfizer να πραγματοποιήσει δοκιμές «που θα αποδείξουν με αδιάσειστα στοιχεία ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων για τα παιδιά».

Στην σύντομη τρίλεπτη κατάθεσή του, ο Dressen μοιράστηκε την ιστορία της συζύγου του:

«Η σύζυγός μου υπέφερε από σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα από ένα μόνο εμβόλιο COVID σε μια κλινική δοκιμή εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Νοέμβριο. Επειδή το πρωτόκολλο μελέτης απαιτεί δύο δόσεις, απομακρύνθηκε από την δοκιμή, η πρόσβασή της στην εφαρμογή μελέτης διαγράφηκε. Η αντίδρασή της δεν περιγράφεται στην πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση κλινικής δοκιμής. 266 συμμετέχοντες σ’ εκείνη τη μελέτη περιγράφονται ως έχοντες κάποια παρενέργεια που οδήγησε σε μη-συνέχιση με 56 νευρολογικές παρενέργειες να έχουν καταμετρηθεί.

Έκτοτε έχουμε συναντήσει συμμετέχοντες από άλλες μελέτες εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης της Pfizer στις ηλικίες 12-15, που υπέφεραν παρόμοιες παρενέργειες και μοίρα. Οι ομάδες υποστήριξης ατόμων που υπέστησαν βλάβη αυξάνονται. Τα μέλη αριθμούν τουλάχιστον τις δεκάδες χιλιάδες!!!!!! Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο. Όσοι υπέστησαν παρενέργεια σε κλινική μελέτη είναι ένα κρίσιμο κομμάτι των δεδομένων παρενεργειών των εμβολίων. Τους πετάνε στην άκρη και τους ξεχνάνε. Ο FDA γνώριζε από πρώτο χέρι για την περίπτωσή της και για χιλιάδες άλλες!!!!!!».

Ακούστε τι είπε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock