ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΗ. ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

Μας έχουν έρθει νέα “μηνύματα” και νέες εκβιαστικές προειδοποιήσεις. Και δεν πρέπει να εκληφθούν ούτε ως επιπόλαιες οι πηγές ενημέρωσης ούτε ως μυθεύματα ή φαντασιώσεις. Άλλωστε πάντα σε επίπεδο πληροφόρησης, είμασταν σε πολύ υψηλό σημείο. Και αυτό έχει φανεί από το παρελθόν. 

Το Μαξίμου και οι ομόκεντροι κύκλοι παραβατικότητος με τους οποίους εφάπτεται και συνεργάζεται η ντόπια παρακυβερνητική Μαφία, δεν ανέχεται την κριτική, την αποκάλυψη,. την σκληρή θυμηδία, την ξεκάθαρη δημοσιογραφική έρευνα αλλά και το ανάστημα απέναντί τους.

Η αστική ελίτ των κολεγίων, της εύκολης και ψευτοαριστοκρατικής ζωής, του πλούτου και των ανέσεων, δεν ανέχονται  ελεύθερους και ακηδεμόνευτους δημοσιογράφους και εκδοτικά συγκροτήματα.  Θέλουν μίσθαρνα πληρωμένα όργανα για να συννενοούνται. Και ¨προθύμους”. Οι οποίοι θα προστρέξουν με τα κουμπούρια στην τσέπη, να λύσουν το “πρόβλημᔨ. Και το “πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, στους κυβερνητικούς κύκλους των τζιτζιφιόγκων πού περιτριγυρίζουν έναν ελαφρόμυαλο και υστερικό πρωθυπουργό αλλά και ξερόλες στενούς του συνεργάτες, είναι οι αντίθετες φωνές.  Να καμφθούν, να εξοντωθούν, να εκλείψουν με τον κάθε δυνατό υπονομευτικό τρόπο.

 xios- epithesi2

Σύμφωνα με συνεχείς δημοσιεύσεις, το χειρότερο δυνατό βαθμό στη Τουρκία δίνει εμπιστευτική έκθεση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών στο σεβασμό θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Η έκθεση, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων, αναφέρει ότι «το τουρκικό σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία του Τύπου, της έκφρασης και των συγκεντρώσεων. Στη πράξη ωστόσο τα δικαιώματα αυτά δεν γίνονται σεβαστά σε μεγάλο βαθμό». Επιπλέον το υπ. Εξωτερικών εκτιμά ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν «σχεδόν ευθυγραμμιστεί πλήρως» με την κυβερνητική γραμμή. Αυτή την έρευνα οι “Γερμανοί είναι φίλοι μας” του Κούλη, θα έπρεπε ήδη να την έχουν δημοσιοποιήσει και για την παρακυβέρνηση της διαφθοράς.

Τους ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι και τους περιμένουμε.

Η Αστυνομία των σαπιοκοιλιάδων, δεν επιτελεί το λειτούργημά της. Την προστασία των Ελλήνων πολιτών που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο. Στα ΜΜΕ, επικρατεί σιχαμένη σιγή αφού οι καλοταϊσμένοι, είναι συνεχώς μπουκωμένοι. Ο ρόλος της αντίθετης άποψης, μοιραία ζυγίζεται σε μάς και σε δύο ακόμα, άντε τρείς, αντίθετες φωνές.

makeleio-dikigoros

Τα πράγματα στη χώρα, έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστούν. Και για τους πολίτες και για τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους και εκδότες. Οι Μιθριδάτες του κυβερνείου, κάθε μέρα σχεδιάζουν πλάνα επιθετικών και κακόβουλων ενεργειών. 

Ας προσέξουν όμως, γιατί το αίμα, φέρνει νέο αίμα. Και μάλιστα σάπιο σαν και το δικό τους. 

πηγη

realhosting
loading...

Leave a Reply