ΕνημέρωσηΠολιτική

Θεοδωρικάκος: Απολύτως παράλογες και παράνομες οι ενέργειες στο γυμνάσιο της Πιερίας

«Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι το 2021 δεν είναι 2012», υπογράμμισε ο υπουργός μιλώντας στον Σκάι και τόνισε όλες τόσο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσο και όλες οι άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ελέγχουν τα πάντα γύρω από αυτές τις έκνομες, παράνομες συμπεριφορές, συγκεντρώνουν όλο το αναγκαίο υλικό και θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές Αρχές για ποινική αξιολόγηση.

«Οι ενέργειες στο Γυμνάσιο της Πιερίας ήταν απολύτως παράλογες, παράνομες, προκλητικές, προσέβαλαν την κοινή λογική», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος και προσέθεσε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε όλους ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υπάρξει αυτό το παρακράτος της παράνοιας. Τέτοιου είδους παράνομες συμπεριφορές θα χτυπηθούν στη ρίζα τους… Δεν είναι επιτρεπτές από το σύνολο της κοινωνίας και στρέφονται σε βάρος εκπαιδευτικών, σε βάρος αστυνομικών οι οποίοι κάνουν σωστά την δουλειά τους υλοποιούν συνειδητά τα καθήκοντά τους για να φροντίσουν την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock