Θεοχάρης: Μόνο με συντονισμένες και συλλογικές δράσεις μπορούμε να προχωρήσουμε


Στη μεγάλη αλλαγή που έχει επέλθει στον τουρισμό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω της πανδημίας αναφέρθηκε ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της έναρξης των εργασιών της 66ης συνάντησης της επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για την Ευρώπη.

«Όλο αυτό το διάστημα, από κοινού οι υπουργοί Τουρισμού των κρατών αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας έχουν προχωρήσει αγωνιζόμενοι από κοινού για την υλοποίηση του οράματός τους που δεν είναι άλλο από την ελεύθερη κυκλοφορία, η οποία είναι η βασική ιδέα και η κινητήρια δύναμη του ταξιδιού, πάντα έχοντας ως κύριο κριτήριο την ασφάλεια του ταξιδιώτη», είπε αρχικά.

Η 66η συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, τόσο επειδή υλοποιείται με φυσική παρουσία, που σημαίνει επιστροφή στην ομαλότητα, αλλά, κυρίως, επειδή αποτελεί μία συλλογική προσπάθεια όλων των εκπροσώπων του τουρισμού. Σκοπός της συνάντησης είναι να τεθούν ιδέες και προοπτικές που θα οδηγήσουν στο σχεδιασμό του μέλλοντος της τουριστικής βιομηχανίας, μετά από μία πρωτοφανή κρίση.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση