Τρόπος Ζωής

Μαρία Μπεκατώρου: Όταν περνάω κάπου ωραία δίνω και τον καλύτερό μου εαυτό

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» έκατσε το μεσημέρι της Κυριακής η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια του MEGA και του «The Chase» μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τις εκπομπές που προτιμά να παρουσιάζει, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία της να κάνει βραδινό show.

«Κάποιες ημέρες υπάρχει και κάποιος εκνευρισμός, τον εκδηλώνω σε αυτούς που είναι κοντά μου και νιώθω ασφάλεια, αλλά όχι εκνευρισμό να τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι αν μου παίρνουν μπροστά μου τη θέση πάρκινγκ.

Εκεί θα ξεσπάσω μόνη μου στο αυτοκίνητο, θα πω ‘ανάθεμα την ημέρα που ξημέρωσε, που βρέθηκες μπροστά μου, γιατί σε άφησα να περάσεις’ αυτά. Γενικά δεν εκνευρίζομαι πάρα πολύ, δε θέλω να χαλιέμαι, αυτοπροστατεύομαι.

Το δούλεψα μόνη μου, παλιά ήμουν και πιο παρορμητική, τα έπαιρνα πιο τοις μετρητοίς. Τώρα, δε δίνω και πολύ σημασία».

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τις εκπομπές που της αρέσει να παρουσιάζει, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε: «Μέσα από αυτήν τη διαδρομή που έκανα, κατέληξα ότι επαγγελματικά μού ταιριάζει η απόλυτη, καθαρή ψυχαγωγία.

«Δε θέλω τα γύρω γύρω, με ζορίζουν. Εγώ περνάω ωραία εκεί και όταν περνάω κάπου ωραία δίνω και τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό είναι που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Μοιράζομαι τη χαρά μου μέσα από το γυαλί…

Όταν είμαι εγκλωβισμένη δεν περνάω καλά εγώ, άρα δεν περνάει καλά και ο κόσμος. Εκεί είμαι ελεύθερη» είπε, τονίζοντας ότι ναυαρχίδα στην καριέρα της είναι το «Your face sounds familiar».

Όσο για το πώς θα νιώσει αν το «Your face sounds familiar» βρει άλλον παρουσιαστή; «Το έχω αγαπήσει τόσο πολύ που νιώθω ότι είναι ένα με εμένα και ένα με την καριέρα μου. Όμως, βρίσκω τους μηχανισμούς και τα εκλογικεύω, τις περισσότερες φορές, τα πράγματα.

Έκανε τον κύκλο του με εμένα, γιατί αφού ο ANT1 έχει τα δικαιώματα και έχουν τη διάθεση και πολύ καλά θα το κάνουν γιατί είναι ένα φοβερό σόου, να το βγάλουν, γιατί να μην το βγάλουν και με ένα πρόσωπο όπως είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, που ήταν και εκεί, το έχει ζήσει».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε ότι θέλει να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη, επιθυμία μάλιστα που έχει μοιραστεί με τον σταθμό. «Εγώ το έχω πει στον διευθυντή μου, στον κ. Σούσουλα, που τον εκτιμώ αφάνταστα, ότι θέλω να κάνω κάτι βραδινό.

Επιτέλους δηλαδή να έρθει αυτή η ώρα, να ξημερώσει αυτή η ημέρα που θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου πουν έλα από το MEGA, θα πάω στη Συγγρού, θα κάτσω στο γραφείο των συσκέψεων, θα δω κόσμο εκεί και θα μου πουν.

To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Όταν περνάω κάπου ωραία δίνω και τον καλύτερό μου εαυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock