Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Έλαμψε με 350.000 λαμπιόνια το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αριστοτέλους

Με φως και αισιοδοξία, πλημμύρισε απόψε Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου η πλατεία και ο άξονας της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το κουμπί, για να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κυριαρχεί στην πλατεία Αριστοτέλους, πάτησε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μαζί με εκπροσώπους φορέων της πόλης και εταιρειών που μοιράστηκαν αλλά και στήριξαν μέσα από δωρεές το όραμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα η πόλη να είναι πιο φωτεινή και πιο γιορτινή παρά ποτέ. Μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δημιούργησε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.

Ζέρβας: «Θέλουμε την πόλη μας φωτεινή και αισιόδοξη»

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock