Θεσσαλονίκη: Δεν κινδύνεψε καμία ανθρώπινη ζωή λόγω διακοπής ρεύματος στο «Γεννηματάς»

Σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε καμιά ανθρώπινη ζωή λόγω της διακοπής ρεύματος για περίπου μία ώρα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» την περασμένη Παρασκευή αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Γεώργιος Κούτρας σημειώνει ότι η επέμβαση ήταν άμεση και ότι λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε λόγω τεχνικής βλάβης στον υποσταθμό του Νοσοκομείου.

« Η διοίκηση και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου κινητοποιήθηκε άμεσα και με την συνδρομή της ΔΕΗ, της εταιρείας συντήρησης των υποσταθμών, των τεχνικών του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», των τεχνικών από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» αποκατέστησαν τη βλάβη και έγινε επαναφορά του ρεύματος. Τεχνική συνδρομή ζητήθηκε τόσο από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» που μετέφερε και έθεσε σε άμεση ετοιμότητα φορητή γεννήτρια για τη ΜΕΘ, που όμως δεν χρειάστηκε να τεθεί σε λειτουργία, αλλά και από το 424 ΓΣΝΕ που προσφέρθηκε να βοηθήσει με τους τεχνικούς του και τον ανάλογο εξοπλισμό αλλά και από ιδιώτες τεχνικούς» αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση