Θεσσαλονίκη: Μαθητές από διάφορες γωνιές της Ελλάδας στέλνουν ευχές στο προσωπικό του Παπαγεωργίου

«Να τους γιατρέψετε ΟΛΟΥΣ. Να βρείτε το εμβόλιο και να φύγει ο κορωνοϊός. Δεν τον αγαπάμε». Με ευχές όπως αυτή, πολύχρωμες ζωγραφιές κι ευχαριστίες για τη μεγάλη μάχη τους απέναντι στον κορωνοϊός, μαθητές από διάφορες γωνιές της Ελλάδας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης κι αγάπης στους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου, το 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, η Πρωτοβουλία «Πες το με μια κάρτα» από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων Θεσσαλονίκης, το 44ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, Άσυλο του Παιδιού, το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου και ο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας στέλνουν το δικό τους «ευχαριστώ» για τις υπεράνθρωπες, όπως τονίζουν, προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας αλλά και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς.

«Ευχαριστούμε θερμά τη μεγάλη έκπληξη που μας επιφύλαξαν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο της πόλης μας αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας με την απίστευτη σε έμπνευση και συγκινητική σε πλούτο συναισθημάτων αποστολή με ευχετήριες κάρτες που λάβαμε σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατακλυσμός των ευχών για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό των νοσοκομείων μέσα από τα μάτια των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση συναισθηματική και έμπρακτη της γενιάς που, έχοντας αποτυπώσει την τωρινή κατάσταση θα έχει σημαντική παρακαταθήκη εμπειριών για το μέλλον», τονίζεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Παπαγεωργίου στο facebook.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση