«Δεν εκφοβίζομαι, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική και είμαι συνηθισμένος να μάχομαι δημοκρατικά χρησιμοποιώντας επιχειρήματα», τονίζει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος, σε δήλωσή του για την επίθεση με μπογιές και τρικάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γραφείο του.
«Πρωτοχρονιάτικα και με τον ίδιο να βρίσκομαι με κορωνοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 ορισμένοι, με αφορμή την απέλαση από την Ελλάδα του “συντρόφου Ερόλ”, επέλεξαν να προβούν σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής επιτιθέμενοι με μπογιές στο γραφείο μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: INTIME NEWS / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Photo 2/5
Πηγή: INTIME NEWS / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Photo 3/5
Πηγή: INTIME NEWS / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Photo 4/5
Πηγή: INTIME NEWS / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Photo 5/5
Πηγή: INTIME NEWS / ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Νωρίτερα, άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, πετώντας μπογιά και τρικάκια.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σιμόπουλος εισήχθη το πρωί της Τρίτης στο 424 ΓΣΝΕ καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό στις προηγούμενες ημέρες.
Σημειώνεται πως την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ δέχεται επίθεση. Στις 16 Μαΐου 2020 άγνωστοι είχαν ξαναπετάξει μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του πολιτικού του γραφείου.