Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Τεράστια ουρά για το εμβόλιο που έβγαλε «προσφορά» η 4η ΥΠΕ για την Black Friday

Ίσως η πιο ευχάριστη ουρά σχηματίστηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, όχι για την αγορά κάποιας ηλεκτρικής συσκευής, ή κάποιου ρούχου, αλλά για να κάνουν, χωρίς ραντεβού, εμβόλιο κατά της Covid – προσφορά της 4ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για τη Black Friday.

Ενώ μπροστά στα εμπορικά καταστήματα δεν υπήρχαν καθόλου ή υπήρχαν μόνο μικρές ουρές, ο αριθμός των ενήλικων πολιτών, μεταξύ των οποίων και έγκυες, που πήγαν στην Πλατεία Αριστοτέλους για να κάνουν πρώτη ή αναμνηστική δόση του εμβολίου στις Κινητές Μονάδες της 4ης ΥΠΕ, σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μιας ώρας ξεπέρασε τους 300.

Οι δύο Κινητές Μονάδες ξεκίνησαν τους εμβολιασμούς στις 11 το πρωί και θα συνεχίσουν έως τις 7 το απόγευμα, ενώ το εμβόλιο που χρησιμοποιείται είναι της Pfizer. Πολλοί ήταν οι πολίτες που πήγαν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ υπήρχαν και άνθρωποι που προσήλθαν να κάνουν την αναμνηστική δόση για να αποφύγουν την πολυήμερη αναμονή για ένα ραντεβού. Οι μόνοι που έφυγαν «παραπονεμένοι» ήταν αυτοί που ήδη είχαν κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και δεν το είχαν ακυρώσει κι αυτοί που είχαν εμβολιαστεί πριν από διάστημα μικρότερο των έξι μηνών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger