Τρόπος Ζωής

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν έχει σχέση αν είσαι σε χωριό ή πόλη

«Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι που δεν ελέγχεις», δήλωσε για τις κακοποιητικές σχέσεις που βίωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Όπως είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη, «οι αντιδράσεις ήταν μεγαλύτερες από ό,τι περίμενα αλλά δεν εστίαζαν εκεί που ήθελα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα και στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που το θέμα ήταν η σωματική κακοποίηση».

Σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει κι άλλες γυναίκες, μέσα από τις δικές της εμπειρίες, επισήμανε ακόμα ότι: «Στόχος μου ήταν να εξηγήσω στις γυναίκες που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί και εγώ, κάποια σημάδια που τις ενεργοποιούν. Έτσι ώστε να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και πως να φύγουν από μια τέτοια κατάσταση.

Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις. Είναι μια συνθήκη που μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με εσένα αλλά με έναν άλλον άνθρωπο που παραβιάζει τα φυσικά σου όρια. Δεν έχει σχέση, αν είσαι σε χωριό ή πόλη».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock