Τρόπος Ζωής

Σωτήρης Καλυβάτσης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Το δίδαγμα είναι πως κάνενας δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας

Ο αγαπημένος ηθοποίος Σωτήρης Καλυβάτσης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης στο «Τι Λες Τώρα!», και μίλησε και για τον πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» για την επαγγελματική του πορεία στο θέατρο, τη σύντροφό του αλλά και την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα».

Φέτος ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είμαστε πραγματικά πλέον εκτός ελέγχου. Δεν πάει άλλο».

Αναφορικά με την παράσταση «Λιωμένο Βούτυρο» που δεν προχώρησε, είπε πως δεν συνεργάστηκε με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και απλά τον γνώρισε και στη συνέχεια τον γνώρισε ακόμη καλύτερα από τις τηλεοράσεις.

«Περιμένω να δω τη γέννηση του παιδιού του ζωντανά. Για το γάμο είμαι σίγουρος πως ο παππάς θα έχει ψείρα (μικρόφωνο) στα μούσια του» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε αυτόν τον καιρό.

Σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, ο ηθοποιός είπε πως ελπίζει απλά η δικαιοσύνη να δράσει άμεσα ώστε οι άνθρωποι να συνεχίσουν να μιλάνε και οι μικροί «Πούτιν» να το βουλώνουν.

Σε ό,τι αφορά την καταγγελία ενάντια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δήλωσε πως το δίδαγμα είναι πως κανένας δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Ολοκληρώνοντας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για τη σύντροφό του Ηρώ Λούπη, και αποκάλυψε πως «βολεύεται» στο σκάφος και μάλιστα έχει δίπλωμα, είναι καπετάνισσα, ενώ δήλωσε πως δεν του λείπει καθόλου η δημιουργία οικογένειας και παιδιών καθώς σε μεγάλο βαθμό αισθάνεται ο ίδιος παιδί.

To άρθρο Σωτήρης Καλυβάτσης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Το δίδαγμα είναι πως κάνενας δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock