Επικαιρότητα

Θρήνος στη Ρόδο: Έφυγε από τη ζωή βρέφος έξι μηνών – Έδωσε σκληρή μάχη στα χειρουργεία

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μιχαήλ Άγγελος, το βρέφος έξι μηνών από τον Αρχάγγελο που αγκάλιασε η Ροδιακή κοινωνία και οι φορείς προκειμένου να υποβληθεί σε πολλαπλές εγχειρίσεις στην καρδιά δίνοντας σκληρή μάχη μαζί με τους γιατρούς και την οικογένειά του.

Ο Μιχαήλ Άγγελος, το δεύτερο παιδί του Μιχάλη και της Σοφίας Καραολάνη που γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, ήταν έξι μηνών. Η οικογένεια του μικρού παιδιού, είχε δώσει τιτάνια μάχη για τη σωτηρία του, ενώ στη πλευρό τους ήταν ολόκληρη η τοπική μας κοινωνία, βοηθώντας όπως μπορούσε.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, είχε δώσει μια ακόμα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με ένα δύσκολο χειρουργείο, ανοιχτής καρδιάς προκειμένου να αντιμετωπιστεί μία εκ γενετής καρδιακή κατασκευαστική ανωμαλία που προκαλεί κυάνωση (μπλε χρώμα στο δέρμα, στα χείλη, στα νύχια).

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock