Επικαιρότητα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν τον τάφο και έλλειπαν τα οστά της νεκρής

Μια μακάβρια εικόνα αντίκρισαν οι συγγενείς νεκρής όταν μετά την παρέλευση τριών ετών από την ταφή, έφτασε η ώρα της ανακομιδής των οστών. 

Η περίεργη όσο και μακάβρια υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από τρία χρόνια στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου του δήμου Θεσσαλονίκης, όταν ενόψει της διαδικασίας ανακομιδής των οστών της θανούσας μητέρας τους, τα παιδιά της διαπίστωσαν όχι μόνο ότι το φέρετρο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από αγνώστους και τμήματά του βρέθηκαν σε παρακείμενους κάδους, αλλά κι ότι τα οστά είχαν εξαφανισθεί. Και παρά τις προσπάθειες εντοπισμού δεν βρέθηκαν ποτέ.

Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ύστερα από μήνυση των οικείων της αποβιώσασας, ενώ στο εδώλιο βρέθηκαν η (τότε) προϊσταμένη και δύο υπάλληλοι των Κοιμητηρίων κατηγορούμενοι για την πράξη της περιύβρισης νεκρού δια παραλείψεως από υπόχρεο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock