Τρόπος Ζωής

Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης – Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της «Φάρμας»

Ο πρώην παίκτης του reality «Φάρμα», και γυμναστής, Γρηγόρης Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μιλώντας στην Ξανθίππη Βουτσαλά, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι όχι μόνο χώρισε με την αγαπημένη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, αλλά έχει προχωρήσει και στην προσωπική του ζωή.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας», ανέφερε στην εκπομπή ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ», συμπλήρωσε.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε στη συνέχεια: «Προτιμώ τη διά ζώσης γνωριμία και στοχεύω στο παλιό φλερτ. Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά το θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας».

To άρθρο Χώρισαν Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης – Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της «Φάρμας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock