Κόσμος

ΗΠΑ: Έρευνα για την εισβολή στο σπίτι του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Τζέικ Σάλιβαν

Στόχος έρευνας είναι οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ μετά την εισβολή αγνώστου στο σπίτι του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Τζέικ Σάλιβαν.

Οπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο άνδρας σε κατάσταση μέθης κατάφερε να μπει στο σπίτι του τον περασμένο Απρίλιο, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ασφάλειά του. Ο Σάλιβαν τον κατάλαβε και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο απέναντί του, αλλά κατάλαβε πως δεν είχε πρόθεση να τον βλάψει. Του ζήτησε να φύγει όπως κι έγινε.

Δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που ήταν έξω και δεν αντιλήφθηκαν την εισβολή μέχρι που τους ενημέρωσε ο Σάλιβαν.

Η Μυστική Υπηρεσία έχει ξεκινήσει έρευνα για το πώς συνέβη αυτό. «Οποιαδήποτε απόκλιση από τα πρωτόκολλα προστασίας μας είναι απαράδεκτη και αν αποκαλυφθεί το προσωπικό θα λογοδοτήσει», ανέφερε η υπηρεσία, που αντικατέστησε τα πρόσωπα που είχαν αναλάβει την φύλαξη του σπιτιού.

Την περασμένη εβδομάδα δύο μέλη του προσωπικού στο γραφείο του Δημοκρατικού βουλευτή της Βιρτζίνια δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλο από έναν άνδρα, ενώ πέρυσι ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι, Πολ, δέχτηκε επίθεση με σφυρί μέσα στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock