888 Ισραήλ: Αυτές είναι οι γυναίκες του Ισραηλινού Στρατού με τα M-16 πάνω από τον ώμο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ: Αυτές είναι οι γυναίκες του Ισραηλινού Στρατού με τα M-16 πάνω από τον ώμο

Ισραήλ: Αυτές είναι οι γυναίκες του Ισραηλινού Στρατού με τα M-16 πάνω από τον ώμο

Ο λογαριασμός στο Instagram, όπου οι νεαρές κοπέλες που υπηρετούν στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δείχνουν την ομορφιά τους, έχει ήδη προσελκύσει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς.

Η στρατιωτική θητεία στο Ισραήλ είναι υποχρεωτική τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, οι άνδρες υπηρετούν τρία χρόνια, ενώ οι γυναίκες υπηρετούν δύο.
Αυτές οι νεαρές γυναίκες δεν είναι ντροπαλές και χρησιμοποιούν το Instagram για να αποδείξουν ότι μια στρατιωτική στολή και ένα M-16 πάνω από τον ώμο μπορεί να φαίνονται επικίνδυνα σέξι.
Ορισμένες φωτογραφίες των στελεχών του στρατού υπογραμμίζουν το γεγονός ότι η ισραηλινή στρατιωτική στολή μπορεί να φαίνεται πολύ θηλυκή.
Άλλες φωτογραφίες πραγματικά παίρνουν τη φράση «ομορφιά θα σώσει τον κόσμο» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
Παρόλο που οι στρατιώτες έχουν να περάσουν από σκληρή εκπαίδευση, οι κοπέλες δεν ξεχνούν να επιδείξουν την παιχνιδιάρικη πλευρά τους, τοποθετώντας σέξι φωτογραφίες από τον εαυτό τους.
Πολλοί ακόλουθοι του Instagram αναμένουν να δουν νέες φωτογραφίες αυτών των κοριτσιών, καθώς υπάρχουν πάνω από 50.000 άνθρωποι ακολουθώντας το #Girlsdefense στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.
Οι γυναίκες επιτρέπεται να υπηρετούν στο 83% των δυνάμεων άμυνας του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων μάχης. Μπορούν να επιλέξουν να περάσουν χρόνια υπηρεσίας στα γραφεία του Γενικού Επιτελείου, νοσοκομείων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και άλλων παρόμοιων υπηρεσιών.
Ωστόσο, πολλές γυναίκες κατατάσσονται πρόθυμα στο πεζικό, στη συνοριακή αστυνομία και άλλες μάχιμες μονάδες.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Γαλλία …