888 Ισραηλινός Υπουργός προς Μόσχα: Αν απειληθούμε, θα χτυπήσουμε τους S-300 στη Συρία – Ελπίζουμε να μην υπάρχουν Ρώσοι | Kontasas
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραηλινός Υπουργός προς Μόσχα: Αν απειληθούμε, θα χτυπήσουμε τους S-300 στη Συρία – Ελπίζουμε να μην υπάρχουν Ρώσοι

Ισραηλινός Υπουργός προς Μόσχα: Αν απειληθούμε, θα χτυπήσουμε τους S-300 στη Συρία – Ελπίζουμε να μην υπάρχουν Ρώσοι

Ο Ισραηλινός υπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος και Υποθέσεων της Ιερουσαλήμ, Zeev Elkin, έκανε μια δήλωση στο ρωσικό TASS, η οποία πιστεύουμε έχει σοβαρή σημασία.

Αναφερόμενος στην παρουσία του αντιπυραυλικού και αντιαεροπορικού συστήματος που παρέδωσαν οι Ρώσοι στη Συρία, το οποίο αποτελεί απειλή για την πολεμική αεροπορία του Ισραήλ, δήλωσε:
«Το Ισραήλ θα στοχεύει το ρωσικό S-300 στη Συρία αν χτυπήσουν ισραηλινά αεροπλάνα στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Ελπίζω πολύ ότι δεν θα υπάρξουν Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί στις περιοχές που είναι εγκατεστημένοι οι S-300”!

Η δήλωση αποτελεί ευθεία απειλή εναντίον της Ρωσίας, αφού είναι γνωστό ότι οι S-300 δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την παρουσία Ρώσων τεχνικών για περίπου δύο χρόνια.

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ιστορική ομιλία Βούτσιτς: «Θα ισοπεδώσω τους Κοσοβάρους εάν σκοτώσουν Σέρβους» – «Δεν θα γονατίσω μπροστά σε Κροάτες & Αλβανούς»

Χωρίς ίχνος υπερβολής, αυτήν την περίοδο η γενικότερη κατάσταση στα Βαλκάνια κρίνεται από «εύθραυστη» έως …