Επικαιρότητα

Φλώρινα: Συνελήφθησαν τρεις κυνηγοί μετά τον τραυματισμό 49χρονου

Τρεις κυνηγοί συνελήφθησαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό 49χρονου που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού στη Φλώρινα.

Οι κηνυγοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Φλώρινας, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, επειδή σύμφωνα με την ΕΡΤ, κυνηγούσαν σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης.

Ο 49χρονος κυνηγός τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια κυνηγιού με φίλους του σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με διαμπερές, τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο τραυματισμός του 49χρονου έγινε όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο που είχε στήσει καρτέρι με αποτέλεσμα ένας 65χρονος από την παρέα των κυνηγών να τον περάσει για γουρούνι και να τον πυροβολήσει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock