888 Ισχυροί άνεμοι αναμένονται το επόμενο διάστημα στο Ρέθυμνο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ισχυροί άνεμοι αναμένονται το επόμενο διάστημα στο Ρέθυμνο

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται το επόμενο διάστημα στο Ρέθυμνο

Ισχυροί άνεμοι αναμένονται για το επόμενο χρονικό διάστημα, κυρίως στα νότια τμήματα του νομού Ρεθύμνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι πολίτες, σε συνεχή επαγρύπνηση, να μην ανάβουν φωτιές για οποιαδήποτε λόγο στην ύπαιθρο και να σέβονται τις υποδείξεις των αρχών.

Επίσης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, καλούνται τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες, να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική στο τηλέφωνο «199» (χωρίς χρέωση) όταν εντοπίσουν καπνό ή φωτιά. Αν βρεθούν σε χώρο πυρκαγιάς και δεν μπορούν να βοηθήσουν κατά το αρχικό στάδιο, να απομακρυνθούν άμεσα από το χώρο για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και για να διευκολύνουν στο έργο της κατάσβεσης.

Σε περίπτωση κινδύνου μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τον τηλεφωνικό αριθμό / Ευρωπαϊκός Αριθμός Εκτάκτoυ Ανάγκης 112, ενώ για περισσότερες οδηγίες σχετικά με την πρόληψη δασικών πυρκαγιών, άλλα και την αυτοπροστασία σε περίπτωση πυρκαγιάς, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …