Κόσμος

Ιταλία: «Αναταράξεις» στην κυβέρνηση Ντράγκι μετά τις δημοτικές εκλογές και την ήττα της Λέγκα

Οι υπουργοί της Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι δεν συμμετείχαν στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Μάριο Ντράγκι, στην οποία εγκρίθηκαν οι κύριες κατευθυντήριες γραμμές της μεταρρύθμισης του φορολογικού συστήματος, στις πρώτες «αναταράξεις» που καταγράφονται μετά τις δημοτικές εκλογές στην Ιταλία που επιφύλαξαν αρνητικό μήνυμα τόσο για τη Λέγκα, όσο και για τα Πέντε Αστέρια.

«Μας έδωσαν το προσχέδιο μισή ώρα πριν από τη συνεδρίαση. Δεν πρόκειται για το ωροσκόπιο, μέσα σε μισή ώρα δεν μπορούμε να αναλύσουμε το μέλλον των Ιταλών. Όταν πρόκειται για το μέλλον των Ιταλών, εμείς δεν σκύβουμε το κεφάλι» δήλωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι, τόνισε ότι «περιμένει από τον γραμματέα της Λέγκα να του εξηγήσει το λόγο για τον οποίο οι υπουργοί του απουσίασαν από το υπουργικό συμβούλιο».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock