Τρόπος Ζωής

Ελένη Φουρέιρα: Προτεραιότητα η απόκτηση ενός παιδιού, όχι ο γάμος

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία της, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ειδικό τεύχος του HELLO και την Μαρία Κολλιάτσα.

Η Ελένη Φουρέιρα, εκτός των άλλων, έκανε και μια σπάνια αναφορά και στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Σε ερώτηση αν την ενοχλεί ο χρόνος που περνά, η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει: «Όχι, άλλωστε τώρα νιώθω πιο ωραία από ποτέ! Είμαι στην καλύτερη ηλικία, και εξωτερικά βρίσκομαι στην καλύτερη φάση μου.

Πλέον έχω αυτοπεποίθηση, την οποία εύχομαι να είχα στα 20 μου. Μακάρι να πάγωνε ο χρόνος εδώ, σε αυτή την ηλικία, με αυτές τις λίγες ρυτίδες, τις φυσικές!»

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τον γάμο, η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει: «Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί.

Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου.

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, αν θες, δεν είναι εύκολη ούτε για μένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος», καταλήγει η Ελένη Φουρέιρα.

To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Προτεραιότητα η απόκτηση ενός παιδιού, όχι ο γάμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock